FAQ

För vem passar Profhilo behandling? 

Profhilo passar utmärkt för en hy som är lite åldrad och har förlorat sin lyster och spänst. Profhilo stramar upp hyn och ger en definerad skillnad i glow och slätar ut de finare tunna rynkorna på hudens yta. Profhilo skapar en fastare och en mer smidig hy. 

Profhilo kan också användas i syfte att motverka hudens åldrande och i kombination med andra estetiska behandlingar.  Gör en behandling med Profhilo ont?

Vi är alla olika smärtkänsliga och har olika hög smärt tröskel. Eftersom Profhilo sprutas in i epidermis med en ytterst tunn nål är det generellt sett en realtivt smärtfri behandling. 


1) Filler består av Hyaluronsyra (HA), ett ämne som förekommer naturligt i kroppen. Det är en sockermolekyl som kan binda tusen gånger sin egen molekylvikt i vatten. HA förekommer naturligt i kroppen framför allt i huden. Den HA som används i Fillers håller normalt i 6-18 månader innan kroppen har omsatt den. 

Hyaluronsyra har en återfuktande effekt.

Ett stort antal kliniska studier har fastställt dess säkerhet men att behandlingen medför vissa risker något du bör diskutera med din behandlare. 


2) Viss smärta under och efter behandlingen. De flesta Fillers innehåller Lidokain, ett snabbt verkande bedövningsmedel som tar bort det mesta av obehaget. Injektionsstället kan bli lite rött och blöda lite när Fillern sprutas in. Efter behandlingen kan du uppleva att det svider och spänner. Du kan även få ett blåmärke i injektionsområdet, svullnad och klåda. Svullnaden brukar lägga sig efter några dagar.  Det slutgiltiga resultatet blir synligt först efter ett par dagar upp till 2 veckor efter behandlingen.  


3) 

Vilka är de tre viktigaste sakerna att veta om jag funderar på att göra Fillers?

Varför är ?